Koudetechniek

Koudetechniek op maat

Reinders Industrial staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze industriële koel- en vriessystemen vormen daarop zeker geen uitzondering. Binnen de koudetechniek geloven wij niet in ‘standaard’; ieder product of proces heeft haar eigen specifieke optimale bewaaromstandigheden qua temperatuur en luchtvochtigheid én ieder bedrijf haar eigen productiecyclus en bedrijfsvoering. Daarom bouwen wij de installaties geheel op maat en naar wens van de klant. Bedrijfszekerheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kenmerken van onze installaties.

Kwaliteit en duurzaamheid

De eigenschap duurzaamheid ziet u aan het einde van het jaar terug op uw energierekening, waar het uiteindelijk toch om draait. De installaties zijn ontworpen voor een zo laag mogelijk energieverbruik, in vol- én deellast. Hiervoor gebruiken wij talloze oude en nieuwe technieken zoals het hergebruiken van restwarmte, het hoger verdampen en lager condenseren en een optimaal ingeregeld besturingssysteem. Ook het gebruik van hoogwaardige kwaliteitscomponenten verdient zich op termijn altijd terug. Dit is terug te zien in stabiele en bedrijfszekere systemen, met een minimum aan onderhoud en een lange levensduur.

Alles in eigen beheer

Alle installaties zijn geheel in eigen beheer ontwikkeld. Dimensionering, montage, besturingssoftware, inbedrijfstelling en service houden wij in eigen hand. Hierdoor kennen wij uw installatie als geen ander en kunnen wij een totaalpakket bieden qua service en ondersteuning.

Koudetechniek op dak
Koudetechniek aanbouwRecent opgeleverde drooginstallaties: