Service & onderhoud

Service & onderhoud

Na het opleveren en in bedrijf stellen zorgen onze vakbekwame monteurs voor het onderhoud. Periodiek en preventief onderhoud is van essentieel belang voor stabiel en storingsvrij draaiende installaties. Mocht er toch onverhoopt een storing plaatsvinden, dan zijn onze vakbekwame monteurs snel ter plaatse om uw installatie zo snel mogelijk weer in bedrijf te hebben.

Onderhoudsabonnementen

Wij bieden u bij al onze installaties een onderhoudsabonnement aan. Dit kan een basis abonnement zijn, met bijvoorbeeld alleen de wettelijk verplichte F-gassen keuring, of een compleet onderhoudsabonnement op maat. Hierbij kunt u denken aan preventief onderhoud van de de mechanische, elektrische en besturingscomponenten van de installatie en het doormeten van de installatie en procesparameters bijstellen, software-updates verrichten en service op afstand vanuit Almelo.

Service op afstand

Al onze installaties maken gebruik van PLC besturingstechniek. Hierin is de installatiesoftware met alle bedrijfsparameters verwerkt. Voor een snelle diagnose van de storing geven wij er de voorkeur aan om altijd een extern communicatiemodem bij de installatie te leveren en te installeren, zodat onze servicedienst te allen tijde de status van uw installatie in kan lezen en beslagen ten ijs bij de klant aankomt. Wanneer wij een installatie naar het buitenland verschepen gaat dit altijd gepaard met een communicatiemodule.

Bewaking van uw proces

Reinders Industrial biedt de mogelijkheid om uw procesdata te loggen, bijvoorbeeld in de vorm van het schrijven van database bestanden naar uw netwerk of het laden van receptdata in de PLC. Wij hebben ruime ervaring in de technische automatisering en maken hier graag gebruik van. Onze ingenieurs kunnen uw procesdata analyseren en aan de hand van de werkelijk gemeten praktijkwaarden de installatie optimaliseren.
ISO 9001 TUV NORD
Sterking Erkend Installateur
European Certified Refrigeration Company
ISO 9001 TUV NORD