Schimmel

Bacteriegroei en schimmelvorming voorkomen?


Hoe ontstaat bacteriegroei en schimmelvorming?

Bacteriegroei en schimmelvorming ontstaan door te vochtige omgevingslucht en weinig ventilatie. Bacteriegroei en schimmelvorming veroorzaken gezondheidsproblemen zoals allergische reacties en ze verergeren de klachten bij reuma en eczeem. Het is daarom belangrijk om het ontstaan van bacteriegroei en schimmelvorming tegen te gaan.

Hoe kan bacteriegroei en schimmelvorming worden voorkomen?

Bacteriën en schimmels hebben vocht nodig om te overleven en te vermenigvuldigen. Als de relatieve luchtvochtigheid verlaagd wordt naar circa 50% hebben bacteriën en schimmels een minder geschikte omgeving om zich te vermenigvuldigen. De kwaliteit van uw producten en de werkomstandigheden voor uw personaal worden door ontvochtigen veiliggesteld.

Reinders Industrial lost uw bacteriegroei en schimmelvorming problemen op.

Reinders Industrial kan uw bacteriegroei en schimmelvorming problemen oplossen door de luchtvochtigheid te verlagen. Al onze drooginstallaties worden in eigen beheer ontwerpen aan de hand van uw specifieke situatie. We hebben de kennis in huis om uw vochtproblemen te onderzoeken en op een efficiënte manier aan te pakken. Een van onze speerpunten is het realiseren van ‘turn-key’ projecten. We kunnen de complete projectplanning voor u verzorgen: van onderzoek en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Lees meer over droogtechnieken die we gebruiken om bacteriegroei en schimmelvorming te voorkomen.
Bacteriegroei en schimmelvormingRecent opgeleverde drooginstallaties: