Elektronische problemen voorkomen?


Hoe ontstaan elektronische problemen?

Een vochtige omgeving veroorzaakt elektronische problemen door corrosie aan contacten op schakelkastcomponenten. Daarnaast zorgt een hoge luchtvochtigheid in bijvoorbeeld een elektrische ruimte voor veranderingen in weerstandswaardes van componenten. Hierdoor stromen spanningen door de verkeerde onderdelen en kan er blijvende schade ontstaan.

Hoe kunnen elektronische problemen worden voorkomen?

Elektronische problemen kunnen voorkomen worden door de luchtvochtigheid rondom elektrische componenten te verlagen. Hierbij is het belangrijk om de luchtvochtigheid niet te ver omlaag te brengen in verband met het gevaar van statische elektriciteit.

Reinders Industrial lost uw elektronische problemen op.

Reinders Industrial kan uw elektronische problemen oplossen door de luchtvochtigheid te verlagen. Al onze drooginstallaties worden in eigen beheer ontwerpen aan de hand van uw specifieke situatie. We hebben de kennis in huis om uw vochtproblemen te onderzoeken en op een efficiënte manier aan te pakken. Een van onze speerpunten is het realiseren van ‘turn-key’ projecten. We kunnen de complete projectplanning voor u verzorgen: van onderzoek en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Lees meer over droogtechnieken die we gebruiken om elektronische problemen te voorkomen.Recent opgeleverde drooginstallaties: